Iloksemme ilmoitamme, että lasten MOVICOL ® Junior Plain –ummetuslääke on saatavissa nyt apteekista ilman reseptiä. Toimivan ja hellän ummetuslääkkeen tarkoitus on tukea lapsen suolen omaa toimintaa. MOVICOL® Junior Plain on tehokas ummetukselle, mutta lempeä lapselle. MOVICOL ® Junior Plain hoitaa ummetuksen pehmentämällä kovan ulosteen, auttamalla lasta WC-käynneillä ja helpottamalla lapsen tukalaa oloa.

Movicol_Junior_lapset15c

Ummetuksen hoidossa tärkeää on hoidon aloittaminen ajoissa. Harvan WC:ssä käynnin ja kovien ulosteiden lisäksi ummetuksen tavallisia oireita ovat mm. vatsakipu, tuhriminen ja yökastelu. Noin viidennes lapsista kärsii toiminnallisesta ummetuksesta. Säännölliset WC-tavat, ruokavaliomuutokset, liikunta ja runsas nesteiden nauttiminen eivät aina yksin auta ja siksi tueksi tarvitaan monesti ummetuslääke.

 

Lapsen ummetuksen hoitoon tarvitaan nestettä, joka pehmentää kovan ulosteen eikä rasita elimistöä.

MOVICOL ® Junior Plainin vaikuttava aine on makrogoli 3350, joka sitoo nestettä ja kuljettaa sen kovettuneeseen ulosteeseen. Neste pehmentää kovan ulosteen ja lapsen vatsa alkaa toimia luonnollisella tavalla.

MOVICOL ® Junior Plain -ummetuslääkkeen elektrolyytit huolehtivat elektrolyyttitasapainosta ummetuksen hoidon aikana. MOVICOL Junior Plain ei aiheuta lapsen suolen tottumista ummetuslääkkeeseen, eikä se vaikuta suolen hermotukseen - siksi MOVICOL ® Junior Plain soveltuu pitkäaikaisen ummetuksen hoitoon pikkuisille.

Lue lisää www.movicoljunior.fi

MOVICOL ® Junior Plain, Jauhe oraliliuosta varten, annospussi 6,9 g. Pitkäaikaisen ummetuksen hoitoon 2-11 -vuotiaille lapsille. Lue pakkausseloste huolellisesti ennen kuin annat lääkettä lapsellesi.

 

Markkinoija: Sabora Pharma Oy.

Copyright © 2018 Saborapharma   -   WebDesign: Mekanismi